marți, 5 iulie 2011

Despre "Ză Ciosăn Uan"

O să încerc să nu lungesc povestea şi să fiu scurt şi la obiect. O să vă povestesc despre o firmă de curierat şi nu , nu e Fan Curier , nu e Cargus , e o firmă mai mică cu sediul într-un garaj.

O să îi zicem "Ză Ciosăn Uan" Curier.
Joi seara îmi comand nişte odorizante auto California Scents .
Vineri mă sună expeditorul , îmi spune cu ce firmă le trimite şi îmi comunica AWB-ul , urmând ca sâmbătă să fiu contactat de curier şi să primesc produsele.
Sâmbătă pe la un 11 , încerc să contactez "Ză Ciosăn Uan" Curier , intru pe site să verific AWB-ul , îmi zice că inexistent , încerc să aflu datele de contact ale sediului "Ză Ciosăn Uan" Curier din Constanţa , dar harta cu sediile era doar un .jpg amărât , nu îţi arată datele de contact pentru fiecare sediu.

Bun , încerc să sun la toate numerele de pe site , îmi răspunde robotul şi imi zice că programul lor este de la 9 la 13 sâmbătă , deşi pe site era afişat de la 9 la 14. Robotul îmi răspundea aleatoriu , uneori din prima uneori suna de 5-6ori şi apoi intra mesajul , şi robotul zicea că au program până la 13 , dar ceasul nu era nici 12. Cedez psihic şi îmi văd de ale mele , poate poate mă vor contacta ei.

Luni , pe la 8jumate iar îmi fac curaj , îmi iau inima în dinţi şi încep să sun la "Ză Ciosăn Uan" Curier , pac răspunde o fată drăguţă , îi explic ce şi cum dar mă calmează instant , tipic feminin. Aşa că mă aleg cu 2 numere de telefon ale "Ză Ciosăn Uan" Curier din Constanţa.
Sun , răspunde , îi explic ce vreau şi repede îmi zice că ia venit maşina târziu , nu avea rost să îi explic că faptul că nu răspund la telefoane nu are nici o legătură cu întârzierea unui transport , in fine stabilim că îl sun eu când mă întorc în oraş să ne întâlnim pentru a intra in posesia coletului.

Bun îl sun pe la 16 , şi surpriză avea telefonul închis , nu-i nimic , sun la celălalt număr de pe Constanţa , răspunde senil colegu' şi îmi zice că trebuie să îl vorbesc cu celălalt coleg...
De aici începe partea comică , de râsu' lumi:

Eu - Da , dar colegul are telefonul închis.
El - Da ştiu , se mai întâmplă...
Eu - Cum adică ?
El - Păi colegul are telefonul defect , şi când îl bagă în buzunar se stinge.
Eu - Şi eu cum rezolv problema ?
El - A , staţi liniştit , colegul ştie că are telefonul defect.
Eu - Aşa , şi cu ce mă încălzeşte lucrul acesta !?
El - Păi din când în când , îl scoate din buzunar şi îl porneşte...
Eu - Păi şi dupaia iar îl bagă în buzunar şi iar se închide , nu ?
El - Din păcate da , dar insitaţi să îl sunaţi până daţi de el.
Eu - Ok , deci trebuie să încerc...
El- Da , da , fiţi insistent , o zi bună.

Şi a închis , întrun final dau de coleg , îmi zice să mă duc la sediu , că ajunge în 5 minute , eu deja eram la sediu , după alte 20 de minute iese o femeie cu un copil în braţe îmi dă coletul şi pa.

posted from Bloggeroid using HTC Desire HD

Un comentariu:

  1. Paișăn mai ioung padawan!! Paișăn!!
    Răbdare,tutun,semințe...eventual un joc pe Android... E ceva normal românica noastră...
    O sesizare ceva nu ai facut și tu? Să pui o vorba bună pentru ei la cei ce distribuie odorizantele?

    RăspundețiȘtergere